Customer Testimonials

Hanne Huhtala
Löysin liikkeenne Internetin kautta etsiessäni pääkaupunkiseudulta morsiusliikkeitä juhannushäitäni varten. Minnalisa erottui heti muista edukseen upeiden tarjousten ja laajan valikoiman puolesta. Yhteydenpito kanssanne oli vaivatonta, ja koin saaneeni erittäin henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Arvostin erityisesti sitä, että sanoitte rehellisen ja objektiivisen mielipiteenne siitä, mikä minulle sopii - se auttoi huimasti unelmieni mekon valinnassa. Oli hienoa saada mekko omien mittojen mukaan tehtynä - ja kolmasosalla siitä hinnasta, mitä mekko olisi muualla maksanut! Kiitos yhteistyöstä!
Hanne Huhtala,
Tanja Sariola
Olen todella tyytyväinen MinnaLisan palveluun ja pukuun, jonka ostin. Henkilökunta on ystävällistä, osaa asiansa ja osasi suositella minun vartalolleni sopivia materiaaleja pukuun. Puku tuli todella nopeasti valmiiksi ja oli juuri sellainen kun oli sovittu. Puvut ovat laadukkaita eivätkä kuitenkaan maksa liikaa.Voin suositella MinnaLisaa lämpimästi!
Tanja Sariola,
Inga Kavakka
I just got the dress from my mother and oh my God! It is amazing, fits perfectly! It's better than I ever imagined. Thank You so much! I'm definitely going to recommend You to my friends and do business with you again if I someday need another gorgeous dress for myself. I also want to apologize for being so nervous about the dress getting here on time. Thank You, I got the dress of my dreams for my special day.
Inga Kavakka,
Anniina Koponen
Minna Lisasta sain unelmieni hääpuvun edullisesti ja upealla ammattitaidolla. Sain itse kertoa omia toivomuksiani mekkoni suhteen ja ne kaikki otettiin hienosti huomioon. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammatillista. Puku oli materiaaliltaan laadukasta kangasta ja jokainen yksityiskohta oli hienosti tehty. Hääpuvustani tuli juuri sellainen kuin olin mielessäni kuvitellutkin.
Anniina Koponen,
©Copyright ©2016 Minna Lisa