palautteet

- Riina Soratie -

Ostin Minnalisalta hääpuvun ja boleron ja lisäksi molemmat kaasoni ostivat lyhyemmät juhlamekot. Valtavasti valinnan varaa erilaisissa malleissa, puvut ovat hienoja, materiaalit hyväntuntuisia ja hääpuvuissa on aivan ihania yksityiskohtia ja kirjailuja! Vaikka kaikkia pukuja ei ole sovitettavien pukujen joukossa, sai mallikappaleita sovittamalla hyvän käsityksen erilaisista yläosan, helman ja laahuksen malleista. Puku tuli sovitun aikataulun mukaan ja oli mitoiltaan tarkka. Palvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä. Kaiken kaikkiaan olimme oikein tyytyväisiä Minnalisaan!
Satu Siltanen

 

- lida Ylä-Rautio -

Puku on todella kaunis ja istuu täydellisesti. Kiitos paljon siitä. Aiomme suositella liikettänne kaikille. Kiitos vielä ja hyvää kevättä.
Tuija ja tytär Eveliina

- Taika Vilamaa -

 

Löysin liikkeenne Internetin kautta etsiessäni pääkaupunkiseudulta morsiusliikkeitä juhannushäitäni varten. Minnalisa erottui heti muista edukseen upeiden tarjousten ja laajan valikoiman puolesta. Yhteydenpito kanssanne oli vaivatonta, ja koin saaneeni erittäin henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Arvostin erityisesti sitä, että sanoitte rehellisen ja objektiivisen mielipiteenne siitä, mikä minulle sopii - se auttoi huimasti unelmieni mekon valinnassa. Oli hienoa saada mekko omien mittojen mukaan tehtynä - ja kolmasosalla siitä hinnasta, mitä mekko olisi muualla maksanut! Kiitos yhteistyöstä!
Hanne Huhtala

Puku on täydellinen.
Marika Palo

- Miisa Leskinen -

Olen todella tyytyväinen MinnaLisan palveluun ja pukuun, jonka ostin. Henkilökunta on ystävällistä, osaa asiansa ja osasi suositella minun vartalolleni sopivia materiaaleja pukuun. Puku tuli todella nopeasti valmiiksi ja oli juuri sellainen kun oli sovittu. Puvut ovat laadukkaita eivätkä kuitenkaan maksa liikaa.Voin suositella MinnaLisaa lämpimästi!
Tanja Sariola

Kiitos hyvästä palvelusta!
Silo Sointu

Aivan ihana iltapuku. Tilasin mittojen mukaan, joka istui täydellisesti. Mukava henkilökunta, joiden kanssa yhteistyö sujui. Suosittelen lämmöllä
Minna Salonen

Tyttäreni Noora tarvitsi iltapuvun vanhojenpäivätanssiaisiin. Katselimme eri vaihtoehtoja netistä.Jossain vaiheessa avautui Minna-Liisan sivut.Sivujen tarjonta oli tarpeisiimme sopiva,samoin hintataso.Otimme yhteyttä yritykseen ja saimme erittäin hyvää palvelua,sekä asiantuntevia neuvoja. Tilanteemme oli sellainen ja aikataulu tiukka,ettei meillä ollut mahdollisuutta henkilökohtaiseen käyntiin yritykseswsä,mittauksia ja sovituksia varten,vaan nkaikki oli hoidettava etänä. Yhteyttä Minna-Lisasta otettiin puhelimitse vähintäinkin 10-keraa,sekä lisäksi vielä netin välityksellä erikseen. Aikataulu puvun toimituksessa piti tiukasta aikataulusta huolimatta. Puku saatiin kotiin ja kokeilun jälkeen voitiin todeta,että puku sopi käyttäjälleen täydellisesti.Materiaali oli niin hyvää,kuin oli luvattu ja työn laatu erittäin hyvää.Kiitoksia kovasti Sabrinalle,jonka kanssa asioimme, hanen asiantuntemuksestaan ja aktiivisuudestaan,sekä erittäin hyvastä palvelusta Voin lämpimästi suositella Minna-Lisaa kaikille alan tuotteita tarvitseville.
Juha Vaittinen ja Noora Kuronen

 

- Elna Suominen -

Vastaanotin pukuni viimeviikolla. Se on niin kaunis ja istuu hyvin! Väri on myös täydellinen. Kiitos paljon, olen todella iloinen! Aion siis käyttää pukua vanhojentansseissani.
Noora Olkkonen

Puku on niin kaunis ja olo on kuin prinsessalla se päällä. Lähetän teille valokuvan häämatkan jälkeen.
Miia Tauriainen

 

- Nina Syyli -

Hei tuleva morsian!
Suosittelen lämpimästä tutustumaan hääpukujen nettikauppaan Minna Lisaan (
www.12june.fi). Nettisivujen valikoima on laaja ja ihania pukuja on moneen eri tyyliin. Myös hinnat ovat selvästi edullisimpimpia. Itse ihastuin sivuston pukuihin sekä niiden hintoihin ja kävin Minna Lisan näyttelytiloissa Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Tiloissa ei ole kaikkia sivuston pukuja näytillä, mutta halutessaan saat varmasti puvun näytille. Sain paikan päällä todella lämpimän vastaanoton, toivomuksiani kuunneltiin ja minua palveltiin hyvin vaikken alusta asti oikein tiennyt mitä kaikkea puvultani toivon. Useammassa morsiuspukuliikkeessä vierailtuani löysin Minna Lisan kautta juuri omannäköiseni puvun ja vieläpä huikean paljon edullisimmin, mitä muualta. Paikka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!
Yst.terv. Maarit

 

- Tia Hellanto -

Ajoimme äitini kanssa 5tuntia sovittamaan pukua. Se todisti, että valintani osui oikeaan. Puku oli niin kaunis, kiitos! Olemme todella tyytyväisiä! :)
Marika Mäkelä

Puku on kaunis ja olen todella tyytyväinen siihen. Kiitos paljon.
Hannele Palojoki

 

- Outi Räty-Penttilä -

I just got the dress from my mother and oh my God! It is amazing, fits perfectly! It's better than I ever imagined. Thank You so much! I'm definitely going to recommend You to my friends and do business with you again if I someday need another gorgeous dress for myself. I also want to apologize for being so nervous about the dress
getting here on time. Thank You, I got the dress of my dreams for my special day.
Inga Kavakka

Olen ollut tosi tyytyväinen sekä palveluun, että hääpukuun joka sain minnalisalta. Sain itse suunitella hääpukuuni ja sitten he toteuttivat sen minulle niin, että sain juuri sen puvun minkä halusin=)Kiitos paljon!Suosittelen lämpimästi Minna Lisan palvelua!
emma andersson 

 

 

- Laura Ettilä -

Todella hyvää ja mukavaa palvelua. Mekko jonka ostin on upea ja todella laadukas :)
Agnetha Sundqvist

 

- Minttu Harjasto -

©Copyright ©2016 Minna Lisa