Toimitus & palautus

- Käsittely- ja toimitusaika

Kaikki iltapuvut, vanhojentanssipuvut, juhlapuvut ja puolet hääpuvuista toimitetaan 14-150 päivässä.

 

- Toimitus

Voit hakea tilaamasi puvun liikkeestämme tai puku voidaan toimittaa sinulle lähimpään postikonttoriisi. Tilauksesi säilytetään postissa kaksi viikkoa jonka jälkeen puku palautetaan meille. Saat vain yhden saapumisilmoituksen postista pukusi saavuttua. Toimituskulut: Lähimpään postiin 10,80e-15e ( riippuen tilauksen painosta) Kotiin kuljetus 18e.

- Maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:

Danske Bank: FI29 8146 9710 0348 19
Saaja: Minna Lisa Oy (Yritystunnus:2533418-9)

 

- Turvallinen toimitus postin pakettipalvelun kautta

Koska maksat tilauksesi etukäteen haluamme varmistaa, että saat pukusi mahdollisimman nopeasti ja hyvässä kunnossa. Tämän vuoksi käytämme postin pakettipalvelua joka tarjoaa myös lähetysten seurannan. Voit seurata paketin liikkeitä osoitelapussa olevan koodin avulla postin järjestelmän kautta. Samalla koodilla voit noutaa paketin postista jopa ennen kuin saat postista saapumisilmoituksen.


- Palautukset

Liikkeemme

Liikkeistämme myydyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tietyissä tapauksissa hyväksymme vaihdon. Tuotteiden vaihtoa käsitellään tapauskohtaisesti liikkeessämme.


Verkkokauppa

1.Standardikoko tilaus: Kaikilla normaalihintaisilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus (koskee 1.7.2019 jälkeen tehtyjä tilauksia). Mikäli et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, lähetä se takaisin 14 vrk kuluessa, niin palautamme tuotteen hinnan takaisin sinulle. Tilauksen peruminen on mahdollista, mutta perimme/vähennämme sinulle palautettavasta summasta 30.00€:n käsittelykulun. Muistathan kuitenkin, että palautettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön, puhdas, pesemätön ja täysin uuden veroinen. Muista myös tarkistaa tilaamasi tuotteet ennen tuotteen käyttöönottoa tai pesua. Palauta tuotteet mielellään niiden alkuperäisessä pakkauksessa. Tarkistamme palautuksena tulleiden tuotteiden kunnon ennen palautuksen takaisin maksua.


2.Määrämittaan ommeltavan puvun tilaus: .Mittatilaustuotteista (kuluttajansuojalaki 16§) emme palauta rahaa takaisin, mutta tuotteen voi vaihtaa toiseen pukuun tai toisiin verkkokaupan tuotteisiin. (Lue tarkemmin mittatilauspuvun toimitusehdot). Vaihtotapauksessa ostaja maksaa kaikki postimaksut, ellei kyseessä ole virheellinen tai väärä tuote. Kehoitamme asiakkaita käymään liikkeessämme ja tarkistamaan siellä pukujen kankaan ja laadun ennen tilauksen tekemistä. 

 

Palautusosoite:
Minna Lisa Oy Espoo Office
Reunaniitty 1 P
02200 Espoo
FINLAND


- Maksun palautus
Kun vastaanotamme palautuksesi hyvitämme maksamasi summan sinulle pikimmiten. On hyvä varata noin 6 arkipäivää postin kulkua ja rahansiirtoa varten. Jos on kulunut yli 10 arkipäivää siitä, kun olet jättänyt palautuksen postiin, eikä palautus vielä näy tililläsi, ota yhteyttä niin tarkistamme asian.

- Tuotevirhe
Jos tuotteessa on laatuvirhe (esim. huivissa reikä), ilmoita meille 14 päivän sisällä kun olet saanut tuotteen. Voimme sopia tuotteen palautuksesta, vaihdosta tai hyvityksestä. Hyvitys/alennus-tapauksessa vaadimme että otat ensin kuvan virhekohdasta ja lähetät sen meille sähköpostilla.

- Asiakaspalvelu
Mikäli sinulla on vielä jotakin kysyttävää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Sähköposti: minnalisa.fi@gmail.com

- Tietoturva
Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin.

 

 

©Copyright ©2016 Minna Lisa